Alla inlägg under oktober 2010

Av Louise - 6 oktober 2010 20:01

Jag har kommit fram till detta idag.

Låg i sängen och hade skit ont och bad om en tablett, men nä de fick jag inte. Inte någon förklaring till varför heller. Jag har ju ordination på medicinen så de ska inte vara något snack utan bara att ge mig de jag behöver.

Men nej fick jag!!!

Jag ringer hem till mamma helt förtvivlad av smärtor och hon bli vansining och ringer upp avdelningen och frågar vad som pågår. De menade på att jag genast skulle få tabletter. Sedan frågade mamma hur planeringen såg ut. för nu ligger jag ju bara här och de händer ingenting.

Jo då säger de till mamma att jag skall operera ut pumpen imorgon och den informationen har ingen gett mig.

Jag kan undra om de är så att jag ser ut som 7 år och inte kan förstå, eller om de är ren jävla dumhet de håller på med.

Smärtläkarn har ännu inte dykt upp och han är helt okontaktbar. Och min smärtlindring jag har nu är fruktansvärd. De är tablett efter tablett utan större effekt.

Önskar så att smärtläkarn bara kan komma imorgon med en mirakelkur och ge mig lite lindring.

Vet inte hur länge till jag orkar med de här nu......

Av Louise - 5 oktober 2010 22:26

Mimmi är mitt underbara kusinbarn som har ett hjärta av guld. Hon har alltid så länge jag kan minnas spelats fotboll och de har varit hennes passion.

Jag har otroligt dåligt samvete för jag inte varit och sett henne spela så mycket. Men dom gångerna jag gjort de är de en stjärna som spelar på planen.

Just nu är hon nere i Frankrike och spelar i Junior landslaget och de vann sin första macth i dag med 3-0 mot kroatien.

Hon är en tjej som har en vilja av järn och ett hjärta av guld!! Och jag hissar henne till skyarna för de är där hon platsar!!!


Älskar dig Mimmi och tack för allt ditt stöd och varma  ord du alltid ger.

Du tänker på andra och har alltid ett varmt ord över eller en varm hälsning!!!

  


Mimmi i sin Blå gula uniform!!!! Så Snyggt!!!!


Nu håller vi alla tummar inför kommande macther!!!!!!!!!

LYCKA TILL!!! <3

Av Louise - 5 oktober 2010 11:56

Läkarna kommer aldrig.... Har inte sett till en läkare på flera dagar.

Jag vill ju veta vad som händer!! Men de verkar inte vara så viktigt.

Kontroll röntgen av ryggen brukar göras efter ett par daagar men de är inte gjort. Bara dagen efter operation.

Sedan vill jag framförallt veta när pumpen skall opereras ut så man har ett litet humm om när man kan få åka hem.

Jag har sån hemlängtan sista tiden. Jag saknar mina underbara vänner. Men vi pratar i telefon varje dag men de är inte samma sak. Jag vill ses och ta en kaffa eller cola ;) och bara mysa och ligga i min säng kommer de att bli och prata skit =)

Jag får ju inte sitta upp så mycket så de blir sängen.


Just nu igger jag med antibiotika dropp och de tar ju en väldig tid... Men jag fick övertalat sköterskan att öka farten på de lite, för jag vill ut i de underbara vädret. För engångskull är de ganska varmt i solen =) Så jag bara ligger och väntar på droppet nu sedan bär de av ut i solen med en caffelatte =)





Av Louise - 4 oktober 2010 19:23

Under all kretik!! Men får de som en gratis bantningskur. Men de blir förvisso hämtmat en gång i veckan =p Men man kan ju inte svälta =)

Har varit ute och fotat lite idag, men de ör inte mycket att fota vid ett sjukhus. Men en liten blomma eller stople kunde jagballt hitta =)


Jag saknar min underbra Oskar så mycket.... Jag behöver honom nu!!!!!!!!!!!! Han är min styrka, min kärlek, mitt allt. Han är mitt hjärta <3

Fick faffat tag i en hund ägare med två hundar utanför idag och jag va ju självklart framme och fråga om lite klappar =) Han tyvärr inte med så mycket för de skulle iväg, men de va ju lite vovve kärlek.

Men inget slår min Oskar <3


  

  Men självklart saknar jag min kära Svea <3 Mitt lille bus frö. Men henne kommer jag nog inte känna igen när jag kommer hem efter att bott hos mor och far. För där matas de så de står härliga till. Men hon svälter ju inte och de är de viktiga =p


  


Av Louise - 3 oktober 2010 19:38

De är mycket som kommer tillbaka nu. Jag har ju varit sjukt borta i huvudet av både mediciner och feber.

Fik¨ck reda på att jag haft två hjärtstopp när jag låg på intensiven, och de fick tankarna att fara runt. hjärtstopp och blodförgiftning kanske betyder något...

Skall man vara här eller inte???

Man kan få många konstiga funderingar när man bara ligger såhär och ingenting gör.

Men fatta jag har varit död........

Ibland blir de bara för mycket för hjärnan.

Av Louise - 3 oktober 2010 11:58

Ja då han man klarat första dagliga morgon rundan runt sahlgrenska. De va frörsta gången jag klarat de under denna visstelse på su. Hm.... Känna sig slolt, eller rastlös??

Idag kommer mor och far. Önskar så att jag va så pigg att jag orkat att Oskar kunder förlja med. Men snart så får jag träffa min bebis <3


N nu ska jag nog lägga mig och titta på film som jag somnade ifrån igår kväll. Så ett nytt försök =)

Av Louise - 2 oktober 2010 16:09

En glädjande nyhet är att jag kan stödja lite gran på mitt ben igen =)

Men ensamheten och deppritionen börjar komma smygande. Hatar att tycka synd om mig själv. Jag vet att jag har massor av underbara vänner, men värken finns där också...

Vänner förstår när man vill vara ifred eller behöver stöd, med de fattar inte värken den är där hela tiden och gnager.

För varje andetag jag tar tänker jag på blodfrögiftning. Nu ska jag har atibiotikadropp i 10 dagar i cvk. Så de blir ju att stanna här. Sedan ska pumpen opereras ur innan jag åker hem.

När kommer jag hem.... Saknar mina djur, familj och vänner och bara att få vara hemma....TA MIG HÄR IFRÅN!!!!!

Av Louise - 1 oktober 2010 11:33

FFFFAaaaaannnn! kan aldrig något gå åt rätt håll.

Nu har jag legat här i över två veckor och än är de inte bestämt när jag får åks. <de pratar lite lätt om fredag nästa vecka. men de är ju en evighet.

Av min cvk fick jag en kraftigt blogförgiftning som satt sig runt hjärts och lungor så jag har ingen ork till nått.


Här är boven!!!!! CVK

De går en slang långt in mot hjätrt där och de finns risker med de. Men jag har inte mycket val som är svår stucken. Men jag räknade inte med att de skulle drabba mig.  

Ovido - Quiz & Flashcards