Direktlänk till inlägg 15 november 2012

Så skönt!!

Av Louise - 15 november 2012 00:42

De är så skönt att äntligen vara fri!!!

Första gången på flera flera år som jag idag för första gången känt mig helt lycklig inom mig. Och att jag äntligen fått mitt självförtroende tillbaka som jag saknat sedan gymnasiet.

Tänk att de kan bli så...

Jag kan känna mig hängig och dålig utan att behöva visa en fasad för att skydda andra. Slippa hålla ihop mig och tänka på allt jag sänger hela tiden för att inte behöva få höra att man är de ena och de andra.

Och om de nu skulle vara så så kan jag skaka av mig de och gå vidare. För de har JAG gjort.

Så nu har min facebook blivit ränsad för att bara ha människor där som jag vet vill ha kontakt med mig och att veta att de inte finns baktankar och åsikter om allt.

Tyvärr kan ju vissa bli lidande men de är vad de är. Jag blev lidande och känner man mig väl sedan innan har jag alltid tagit åt mig åt precis allt!!

Men nu är de inte så. Jag kan nu tänka ett steg längre och eftersom de är väldigt roligt att skriva om vad jag gjort och inte gjort så måste jag betydigt mycket för vissa människor eftersom man lägger ner tid på att bry sig om mitt liv.

Men de är roligt att man kan bidra till roliga samtal och många disskutioner =)


Men för min del tog de stop idag. Nu är jag klar och jag har alldeles för mycket omkring mig för att lägga mer tid på de. Så jag är klar tack o lov =)


Annars har de varit toppen sista tiden. Jag har valt att inte skriva på länge av massa orsaker. Men nu är jag igång igen.

De senaste månaderna har varit full späckat!!! Både bra och dåliga saker har hänt och de kommer att komma en tid då jag berättar om allt.

Men jag har kortfattat opererat mitt knä då min knäskål hoppade urled närmare 15 ggr. Så idag va de första återbesöket efter operationen. De stramade upp ledband och korsband så jag måste fortfarande ha benet rakt. Och de är ju pga att jag läker dåligt. Men nu har jag lärt mig att köra runt med ett långt ben i vädret och jag har klarat att ha mina hundar utan problem trotts min sjukdom.

Men man lär sig att hantera de och de är djuren som går i första hand så därför flyttade jag fram operationen för att hinna gå klart unghunds kursen.

Och jag har även fått ställt ut lilla Frasse två ggr och de har gått kanon!!! Han är en otroligt duktig kille som redan hjälper mig att plocka upp saker och har lite lätt börjat träna honom på att dra av strumporna. Eftersom jag är väldigt mån om att han ska hållas bra i höfter så vill jag inte ut och gå några långa rundor utan vi kör korta rundor och mer hjärngympa. Min tanke är att inte gå för fort fram utan låta honom mogna och även låta allt smälta in efter både valpkurs och unghundskurs.

Jag vill inte stressa utan ta lite i taget. Men han är väldigt träningsvillig och följsam.


Så allt kunde inte bli bättre!!! Så skönt, jag njuter!!





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 13 juli 2012 13:31

De sista dagarna har varit riktigt tuffa. Jag har varit på hundkurs både måndag och onsdag i göteborg. De är väldigt långt att åka men jag storm trivs att gå på hundens hus så de är de värt!! Men efter att åka dit blir ju kroppen helt slut. Det...

Av Louise - 11 juli 2012 13:35

I måndags va de dax för första tillfället på hundkursen. Jag går på Hundens hus i Göteborg. Pappa hade lånat ut sin bil till mig så assistenten kunde köra. De är så krångligt när man ska ta färdtjäns när man har tider att passa. Så vi åkte. På ...

Av Louise - 28 juni 2012 14:31

Nu har jag varit i stugan i snart en vecka. De är anledningen till att jag inte skrivit på ett tag. Här ute har jag väldigt dålig mottagning på internet så de går inte att skriva. Men idag fick jag låna mina föräldrars mobila bredband så nu går de bä...

Av Louise - 19 juni 2012 00:05

Efter en tuff tid efter operationen i tårna har de börjat vända. Första tiden låg jag bara och skakade av smärta. Man förstår ju varför de gör ont när dom knäckt benen i tårna och spikat ihop dom igen. Fast jag kan inte minnas att de gjorde lika ont ...

Av Louise - 9 juni 2012 10:03

Nu har jag varit hemma ett tag. De är otorligt skönt!! Under den sista tiden på sjukhuset hade jag gått ner mig otroligt mycket. Jag slutade höra av mig till folk och jag valde bara att va själv. Mycket av anledningen till de är att skona andra frå...

Ovido - Quiz & Flashcards