Alla inlägg den 12 september 2010

Av Louise - 12 september 2010 20:21

Ja då va man på plats i sängen!! Inget roligt alls. Saknar redan tv =( haha börjar klaga redan :s Men jag har ont som fan och då blir jag klagig =)

Men nu ska jag snart in och ta sista duschen och så ska jag dricka väldigt äkliga näringsdrycker. Och de ska man dricka för att må bättre efter operation, men jag har aldrig märkt av dom tidigare. Så nä jag vet inte om jag ska dricka dom, sköterskan sa att jag slapp för dom smakar väldigt illa!!!!


Så nu har de tagit blodprov och ekg. Även fått ett idband om jag får för mig att rymma och någon hittar mig så vet dom vart jag ska ;p

Snart ska jag få en spruta med blodförtunnande som jag även kommer fortsätta med efter operationen. Jag brukar få ta de extra länge eftersom jag sitter i rullstol större delen av tiden.


Undra vad man ska hitta på nu då?? Redan rastlös och har varit här i 3 timmar :s ILLA!!!

Nä jag får ut på Facebook och spana lite :P

Av Louise - 12 september 2010 14:33

Första steget till att läggas in är gjord. Katten har just flyttat till mina föräldrar. De är otroligt ledsamt när man behöver lämna bort sina djur. De är en dela av mig, de är ju faktiskt mina små barn =)

Oskar flyttar till Maria när jag åker kl.17 så jag hinner pussa en stund till på honom =) Tänkte ut en runda med honom nu en sista gång. För efter operationen måste jag vara väldigt försiktig. Inga ryck eller hastiga rörelser.

Men just nu sitter och jag funderar på om jag har packat allt. Jag vill gärna ha mina egna kläder när jag ligger inne. Man ser ju så sjuk ut med sjukhus kläder =)

De är mycket som ska med. Kudde, kläder, batterier och laddare till rullstol, dator m.m De är nog halva bohaget. Men de är som vanligt när jag ska någonstans.


Oj satt och titta på naglarna. Dom måste jag ju fixa. De är inte så uppskattat att komma med nagelak :s Så de måste jag skriva upp på min att göra lista.


Fy jag vill inte detta... Tycker de är jobbigare att veta att jag skall ligga på avdelningen än att operera mig. Men efter att ha sett you tube klippen på en skolios operation, börjar de också kännas lite nervöst. Fast jag gjort de 7 gånger innan. Men de va ingen vacker sy!!!! Glad att jag är sövd.


Imorgon åker jag nog ner till operation väldigt tidigt. De ska sätta en CVK innan operationen och de kan ta lite tid. Dom hade gärna sett att den va satt i fredags, men de är jag glad för =) Jag åker häldre ner till operation en timma tidigare än att ha den hela helgen.

Så skönt att de inte hade tid. Ibland har jag nog lite tur.

Nä nu ska jag nog lägga mig och vila lite för jag har suttit upp några timmar och de gör väldigt ont i ryggen.

Sedan bär de av på en tur med Oskar!!!

  

Min söta lilla Svea!!


Ovido - Quiz & Flashcards