Alla inlägg den 31 mars 2011

Av Louise - 31 mars 2011 22:10

Fan de finns inget värre än att ligga här i sängen och svetten bara rinner....

Eller jo en sak till och det är att korsetten fortfarande inte kommit ännu. Och de betyder att jag fortfarande inte får gå ur sängen. Vad hemskt det är att bara ligga här och varenda liten cell i kroppen skriker efter rörelse men jag får inte för att inte den stackars kortsetten kommit ännu.

Jag får komma upp och sitta på sängkanten en jätte kortstund och sedan får jag stå, men de går inte så bra eftersom jag har ryggmärgsbedövning i en pump som gör att benen domnar bort. Men NU måste jag komma ur sängen!!!!! Klarar inte en dag till!!!

Efter de är de sagt att jag skall flyttas tillbaka till Alingsås lasarett och de ska bli skönt att komma närmare hem. Kunna träffa Oskar och mina vänner och familj lite lättare. Men har underfbara vänner här i gbg som ocksåp kommer och hölsar på mig ofta och ytan dom hade de varit olidligt. Så ett stor tack till er <3

Så nu hoppas jag att alla med mig håller tummarna för att korsetten kommer i morgon så jag kan få komma upp. För nu har jag varit sängliggande i 1 ½ vecka!!!! Inte en dag till!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards