Alla inlägg den 20 september 2011

Av Louise - 20 september 2011 07:56

Måste berätta om händelsen i lördags när jag skulle åka till Partille på hundutställningen.

Chaffören va som vanligt väldigt sen. Men när vi väl va påväg till Partille satt vi och pratade hela vägen. Jag sa till honom att de ligger mellan Furulund och Landvetter. Jag har aldrig varit där tidigare men jag har sett skylte ett flertal gånger när jag skulle till Landvetter.

Men när vi börjar närma oss Partille kör han till andra sidan stan! Jag funderade på vart vi var på väg men tänkte sedan att he har väl flyttat sedan jag åkt där senast.

Efter en stund stannade han i ett radhusområde och började öppna bildörren. Han sa att jag var framme!!

Jag fattade ingenting!! Jag sa genst till att de inte stämde så han fick ringa västtrafik och se vad som blivit fel. Jag tänkte för mig själv att jag skulle behöva köra permobilen med Oskar hela vågen till utställningen. De är säker 1½ mil.

Men efter att parat med västtrafik fick han order om att köra mig till rätt ställe.

När vi var på väg upp sa han att han va väldigt osäker eftersom jag sa att de låg i furulund och de stämde inte alls med adressen han hade fått.

Då frågade jag varför han inte fråga mig igen och sedan varför vi inte åkte dit direkt.

Då fick jag upp slängt i ansiktet att han får inte lyssna på vad jag säger för han kör sjuka människor och dom är inte friska i huvudet.

Jag blev vansining och frågade om han tyckte jag verkade förståndshandikappad när vi har suttit och pratat i över en halv timme.

Så sa han att han inte får lita på mig enligt lag!!!

Bara för att jag sitter i permobil betyder inte de att jag är förståndshandikappad!!! Fy va arg jag var. Tårarna bara rann och jag kände att jag inte va värd ett skit!!!

Så först komer han försent, sedan kör han fel och efter de säger han till mig att jag är sjuk i huvudet!!!

Hur fan kan man säga till en annan människa att man är sjuk i huvudet!!!

De var den värsta resa jag någonsin gjort...

Så igår ringde jag västrafik och frågade om de finns lag på att de inte få lyssna på resenärerna. Hon svara klart nej!! De ska lyssna på oss sa hon och hon skulle genast ringa till chaffören och ge han en tillsägelse. Och hon skulle skicka mig ett skriftligt svar på vad han hade sagt.

Men fy vad arg jag är och kränkt!!!

Ovido - Quiz & Flashcards