Alla inlägg den 17 juli 2011

Av Louise - 17 juli 2011 09:16

Känner mig lite förvirrad idag =) De är bara söndag men de känns som måndag. Dagarna går så fort. Jag har varit i sommar stugan i nästan 4 veckor på grund av ombyggnationen i köket hemma. Men nu har jag varit hemma sedan i onsdags. Efter att ha plockat in allt i skåpen och städat överallt känns de som jag äntligen börjar komma iordning. Men jag har hittat flera fel som bygggubben har försökt att gömma.

Jag har fått beviljat av kommunen ett höj och sänkbart kök. De hade beslutat att de skulle kosta 170 000 kr. De är otroligt stora summor de handlar om för att sätta in motorer bakom skåpen och byta ut spis och lite sånt. De lämnar över bygget till en firma som sedan utför allt. Och jag kan tycket att de skall vara proffsigt gjort. Men när man tex sätter upp en kakelplatta med ett stort hål i och fyller igen de med latex känns de lite klantigt eller sätter in en bänkskiva med ett borrhål i laminatet brevid kranen. Tänk allt vatten som kommer tränga in där och orsaka vatten skador. Hm... Fattar inte vad de tänker med ibland.

Så nu har jag skrivit en lång lista med fel som måste åtgärdas och då kommer de bli dammigt igen och så kommer de väl ta ett par veckor.


Jag var på hundutställning i fredags. De va kanon kul att äntligen komma iväg på de. Har längtat så. De va perfekt väder för både två benta och fyrbenta. Dagen innan hade de varit skyfall där så de va tungt att köra rullstolen i gräset. Min assistent föder upp rhodesian ridgeback så vi hade med en av hennes hundar. Så intressant att se vad domarna tycker olika. Ena dagen dålig andra bra. Eller jag tycker de va fina resultat båda dagarna men jag är ju inte lika van hund utställare så jag skulle bli jätte nöjd med en slät etta som de heter. Men andra dagen gick de väldigt bra för henne. Jag behöver plugga på lite om hundutställning känner jag inför nästa hund. Jag vill gärna ställa nästa hund. Tycker dock de är mycket tråkigt att jag inte kan ställa själv. Men att sitta i rullstolen och rulla runt i ringen med hund slutar nog bara med att kopplet trasslar in sig i hjulen och jag ligger på marken. Så nä de får jag nog få någon annan till att göra.

Men nu vill jag ha hund!! Kan inte vänta längre.

Ovido - Quiz & Flashcards