Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Louise - 15 mars 2012 03:13

Nu har jag varit hemma fgrån sjukhuset sedan lördags.

Jag klanske ska skriva kort vad som hänt.

Mina stag i ryggen gick av ännu en gång. Jag blev inlaggd på sjukhus och har legat innlagd en månad nu. 

Denna operationen gick de in från sidan och stagade upp mig fram ifrån som de nu heter. de menas på att de sätter skruuvar och plattor på framsidan av kotpelaren. Detta är fär att stabilisera ännu mer så att de inte ska gå sönder igen. Men jag har fortfarande kvar de trasiga staget som gör skit ont. Och de kunde dom inte byta ut samtidigt och de kanske har att göra med att operationen som dom gjorde tog 11 timmar så de hade blivit ännu längre. Så så fort såret har läkt ska de öppna upp igen för att hacka rent från brosk skom bildats när de läkt. så de kommer bli operation nr.11

Jag är trätt på detta nu! Vet inte hur jag ska fixa en operation till. Efter denna operationen blev jag liggande på iva i nästan 4 dagar bara för att jag hade så ont. mina föräldrar hade varit och hälsat på mig, men just då hade de sövt ner mig igen för att jag hade så ont. Sköterskan hade sagt till min far att de ger morfin som skulle räcka till att däcka en stor elefant. Men eftersom jag är så tillvand behöver jag sky höga doser.

Så jag vet inte hur jag ska orka med.

De som höll mig vid liv va tanken på att jag snart skulle får trädda mina vovvar igen.

Men dagen innan jag skulle komma hem kom beskedet.

Jag har blivit av med min valp Malte :-(

Jag vill inte gå för mycket på anledningen till de, men i stora drag hade jag brytit mot av foder värds avtalet och inte sköt om honom på bästa sätt. Vilket jag inte kan förstå. För alla val jag gjorde va för hundens bästa. Så nu känner jag mig helt tom. Han va ju min bäbis.

De är ju på samma sätt som om du skulle adoptera ett barn och efter ett halvår kommer adoptionsbyrån och säger att nä du kan inte ta hand om en hund!!

Vissa kan jag hålla med om att jag inte skötte honom på bästa sätt den tiden jag legat inne men de kan jag inyte göra mycket åt och de förutsättningarna visste uppfödaren men men. Nu får jag bearbeta sorgen och försöka ta mig iu genom detta.

men de är skit tråkigt för han va en sådan bra hund. Och jag kan trotts detta som hänt rekomendera folk att köpa hund där om man nu ändå ska ha en rhodesian ridgeback för de har kanon hundar.

Men jag kommer inte göra de.


Så nu står jag här och har gått miste av ett halvår dyrbar tid. Jag ska ju skaffa en för att att utbilda till servicehund. Och min gamla servicehund är snart 8 år och han vill inte jobba så länge till och han får bara jobba tills han är 10. Så nu måste jag skaffa en för de tar cirka 2½-3 år inann hunden blir klar. så för att jag inte ska stå utan måste jag ha en NU!!

Men jag valde på förra hunden att ta honom på foder för att jag inte har pengarna till att köpa en hund oh jag vill ha en ren rasig för att de är lättare att hålla koll på om de drar med sig ex. dåliga höfter och andra ras bundna sjukdomar.

Men så kom de fram på facebook att läget är så här och då va de några som direkt ville ställa upp och så sa de till mig att skaffa en sida på fb där jag skriver om just de och att jag söker all hjälp jag kan få för att snart kunna köpa en hund.  Först kändes de inte bra för jag kände mig som en snyltare, men så va de en klok människa som sa att de är ju faktiskt frivilligt att hjälpa till :-)

Så jag öppnade en sida.

Under dagen igår när jag startat den  fick jag redan ihop 1500 kr.  De är ju kanon.

Jag ska skaffa mig en stor pudel. Jag behöver ha höjden från en sådan och sedan arbets viljan. Så de känns så skönt att jag äntligen hittat etn bra ras. Sedan fäller de inte heller men de svåra är ju päls vården. Fast jag har tänkt att ha han ner klippt. Men de roligast av allt är att jag ska ha en black and tan. De har färgerna och täckningen som en doberman för exempel. De som är nu då att en pudel kostar 15 000 kr oavsätt vilken färg jag ska ha. Och många undrar väl varför jag ska åka ända till tyskland. Men jag ser de även som en weekend semester så resan är inget konstigt. Men de är ju pengarna till hunden.. Hur fasen ska detta gå till???!!!

Men jag är oerhört tacksam för átt folk ställer upp och hjälper mig. Jag trodde inte de va möjligt :-)

De är vänner de :-)


Och sedan lägger jag även upp en bild på en sådan hund ja ska skaffa mig. Detta är en dvärgpudel och jag ska ha en storpudel men de ända som skiljer dessa två är storleken :-)

Visstär dom fina?! Jag älskar dom <3


  


Sedan till er som känner att ni vill hjälpa till med en liten peng så lägger jag upp länken här!

http://www.facebook.com/#!/events/190819397694574/

Ovido - Quiz & Flashcards